2012/02/05

Spring queen & infiltration

 Vesivärit ja valkoinen peiteväri harmaalle alustalle, eli ollaan taas kokeilujen parissa ja onnistuneesti. Pakko oli heittää mustat kehykset, reunat oli sen verran kieroutuneesti, en malttanu laittaa litistymään nuita vielä. Söpö kohina tukka muuten.Vasemman puoleisen kevätneitosen(tosi söpöö hei, mut oikeesti ihan biatch) maalaus oli haaste jonka otin vastaan punaisten nappien huvetessa, orpo olo ilman punaista vesiväriä. Onneksi muistin eilen ostaa lisää vesivärejä, oon hullaantunu tähä hommeliin ja luulin ennen ettei muka ois mun juttu ollenkaan.
Myönsin viimein tappioni pakkasta vastaan ja heitin puut uuniin, herkkäperse ei saa taas kuumassa unta, mutta onhan tää muuten ehkä kotosin asia ikinä omistaa omassa huoneessaan. On se nätti, tuli on kivaa, on lämmin, tuoksuu hyvälle ja rätisee kivasti. Mulla on kivaa ja kuuntelen läpi levyhyllystä unohtuneita ja vähemmän unohtuneita levyjä. Vhittu tää The headless children on timanttista, W.A.S.P. kiitos.

2 comments:

 1. Aaaaaa, mistä nää sun ideas oikein tulee?! Aivan käsittämättömiä noi kaks maalausta. Purrr <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oho, kiitos paljon♥
   No ne vaan muotoutuu siinä tehdessä :D Sitten taas jos on valmiiksi tarkempi suunitelma niin ei yleensäonnistu yhtä hyvin

   Delete