2012/03/22

Walking rabbit trails

Likaista lunta, tihkusadetta, vetistä harmautta...täydellinen ilma lähteä hieman retkeilemään kameran kanssa. Tietenkin, mitäs muutakaan. Oon ottanu niin jäätävän tylsiä kuvia etten oo kehannu edes blogiin laittaa, siksi olen ollut hiljaa. Läppärin laturikin on paskana, kai. Tekee kauheesti mieli tehä överi kuvanmuokkauksia, just nyt kun se ei ole mahdollista tällä koneella, yhyy tyydyn photofiltreen ja eksoottisiin väreihin. Kuulostaapas melkein yhtä ankealta kun säätila ulkona, lisätään hymiö keventämään tunnelmaa :-------------------------D

Ainiin, onko nää isot pystykuvat ihan oksettavan kokosia? 

8 comments:

 1. Mun mielestä välillä pitää kuvata ja kokea tälläsiä ankeitakin päiviä, että osaa sitten ottaa oikeen kunnolla ilon irti niistä päivistä ku aurinko paistaa sen minkä kerkiää ja on muutenki kovin mahtavaa kaikin puolin. :) Sitäpaitsi ei nääkään kuvat hassumpia oo, hyvää tunnelmointimatskua alkavasta keväästä. Tulee jotenkin kovin suomalainen fiilis näistä. :)

  ja tosta kuvakoosta sen verran, että tykkäisin kyä enempi jos kuvat mahtuis näytölle kokonaan (tässä tapauksessa siis 800px korkusena). Mut kukin taplaa tyylillään! :)
  (huh kun tuli mammuttikommentti o_O)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo ja tämmösellä säällä löytää ihan erilaisia asioita kuvattavaksi. Lopulta se aurinko paistoi eilenkin, mutta en saanu yhtään mitään kuvia aikaseks siinä paisteessa :D synkkyyden lietsominen toimii.

   Sitä vähän mietinkin, haluaisin vaan kaikki kuvat samalla leveydellä(on niiiiiin tarkkaa taas :D) ehkä pysyttelen siinä pystykuvien vierekkäin asettelussa jos mahdollista

   Delete
  2. Mulla on just toi sama, että haluaisin pitää kaikki kuvat saman levysenä mutku.. :D Elämän suurempaakin suurempia valintoja on nää! Oivoi.

   Delete
 2. Voi miten älyttömän kauniita kuvia taas, rakastan taitoasi saada ankea sädesääkin näyttämään uskomattoman lumoavalta! Ja isot kuvat on minusta oikein herkullisia. :)

  ReplyDelete
 3. Aaaah nää on ihania <3___<3 Mulla on joku juttu noihin sähköpylväisiin, saatoin sulaa kun näin tuon tokavikan kuvan. Se on niin täydellinen, sumun peittäessä noita kauempana olevia pylväitä. Aaaaaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tiiäkkö kävelin tohon paikkaan just noitten sähkölinjojen takia :D muistelin että näyttävät hyviltä sumusäällä, eivät pettäneet tälläkään kertaa!

   Delete
 4. Damn u r good! miksen ole löytänyt tätä blogia aikaisemmin. Upeaa jälkeä, sekä valokuvasi että piirroksesi/maalauksesi. Pretty cool.

  ReplyDelete