2012/04/30

Little miss scare all

Goottihumppaa koko yö! Teki mieli piirrellä synkiöihmisiä ja virittäydyin tunnelmaan kappaleita jotka olen omatoimisesti niputtanut goottihumppa genren alle, vastaväitteitä ei hyväksytä. Muhun iskee tommoset synkiötyylit ja taidan muutenkin vaan inhota kaikkea tylsää ja tämmönen tyylittely on siitä kaukana. Mä sitte vaan piirtelen tämmösiä kun en itte voi noin hienona olla näyttämättä idiootilta(ja oon laiska). Piirtelen taas paljon aktiivisemmin, täähän on ihan saatanan hauskaa puuhaa kun tajusin olla vähemmän itsekriittinen paska, ei haittaa vaikka ei oo paras, eikä jokaisen riipustuksensa tarvi olla se kaikista  merkittävin.
Ja tässä lepää minun uusi aarteeni! Niin että tuota miltä teidän tiskialtaassa näyttää, meidän tiskialtaassa on kuolemaa. Minä se olen, idioottimainen hymy turpavärkissä raahaamassa kuolleiden olentojen osia kotiin. Tää pääsee sudenkorennon ja hirvensarven viereen, tästä vois melkein alottaa raatojen keräily harrastuksen. Siellä se lilluu kuumassa vedessä kunnes keksin sen sieltä roskasta onkia. On se vaan kaunis. Purr. And one rakkaus ehti myös syventyä yön aikana aika paljon. En edes pariin vuoteen tarvinu muuta kun bodypop albumin biisit, vasta nyt keksin etsiä lisää. On hyvää, kaikki. Nyt!

4 comments:

 1. http://www.youtube.com/watch?v=_SPYY3zXuVg you are on your way!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha! loistava! Kaikinpuolin tyylikäs typsy

   Delete
 2. AAAAAAA RAKASTAN ♥ taidettasii! Voisitko muuten selventää mikä toi kuollut on sun tiskialtaassa kun en aivan saa selvää? ps. laadukas kommentti on laadukas

  ReplyDelete
  Replies
  1. Iso kiitos♥ Unohdin ihan selventää tuon möykyn :D se on siis linnun kallo(ja kauheasti roskaa)

   Delete