2012/05/16

Maalihuurut ja neulat

 Kaivoin siskon vanhan roinan seasta kengät ja vastaus kysymykseeni oli "tee ihan mitä vaan" No minä tein ihan mitä vaan ja ykkös tavoite oli tuhota kenkien "sportti henkisyys" Pois se minusta. Tässä on lähtökohta kuvat:
Lopputuloksessa ei ole mitään sen suurempia yllätyksiä, kaikki on parempaa kun sen maalaa mustalla! Tarpeeksi massiivinen hörhelörusetti peittämään nuo kengänläpät ja muut turhakkeet. Khröm näyttääpä epäsymmetrisiltä kuvassa, noh pitää hienosäätää vielä. Nilkkanipsukoita en leikannu, jos haluankin myöhemmin siihen nilkkaremmit. Siinäpä ne:
Ihan täydelliseen saumaan nämä kengät, kun kaikenmaailman lakkiaisrippivalmistumisjuhlat tiedossa ja mun kenkähyllyn vaihtoehot on ollu lähinnä maiharit tai kirkkaanpinkit platformhirviöt, ei varsinaisesti sovi ihan kaiken kanssa.

Sitten jotain tosi outoa. Miten olen tähän päätynyt? Ensimmäisen kerran kun kuulin primadonna biisin olin ehkä vähän järkyttyny ja hämmentynyt, ehkä jopa arvostelin biisin huonoutta. Ja mitä helvettiä, päädyin kuitenkin kuuntelemaan sen 10 kertaa putkeen aamulla. Ei tosin ensimmäinen kerta kun hämmennyn ja luulen etten pidä jostain. Marinalta kuoriutui pienen tutkailun jälkeen tuttujakin biisejä, hyviä sellaisia, en vain ole esittäjästä sen kummemmin tiennyt aijemmin. Täähän on oikeestaan ihan hyvää. On kyllä melko eksoottinen lauluääni!

2 comments: