2012/06/05

Lifestyle merkintä 3

Luen kenkäsuunittelijan haastattelua näin hienot töppöset jalassa ja syön kakkua. Kirppikseltä on kiva hakea lehtiä, eihän noita normi hintaan osta saatanakaan ja nää voi hyvällä omatunnolla leikellä. Joo säilytän muovistrasseja ilmakiväärinpanos rasiassa, fuk jeah.
 Mietin et pitäiskö siivota joskus. Onnistuin raivaamaan tilaa sen verran että peba mahtuu istumaan lattialle että voin levittää taas lisää tekemisiäni. Hieno muoviviritelmäkin kaapin kyljessä maalamista varten. Tervetuloa vaan, tässä ei ole läheskään koko komeus.
Tässä on yhet syypäät sotkuun kans, ennenkö sahaat ja naulaat kehikot ja leikkelet kankaat näille, sitten siitä itse maalamisen sotkusta puhumattakaan. Sikanenät on kesken ja ne on jotenkin aina turpaan saaneita. Hieno saha.

Tän takia mulla kesti tänään 2 albumin verran viedä pyykit koneeseen, ehinkin nukahtaa välissä. Mut miten tämmöstä kuunnellessa muka vois välttää syvän rentoutumisen? Ei mitenkään. Nyt on aika nukkua kun pieni sika koska takana on pientä juhlimista (mulle toivotettiin hyvää lakittomuuspäivää♥) ja edessä on Mötley Crüe!!!!111

No comments:

Post a Comment