2013/03/03

Lifestyle merkintä/Huomenta maailma

Aikainen sunnuntai aamu. Etuhiusten kasvatusoperaatio, epäonnistuminen osa 300. Seuraavassa kuvassa lopputulos.
 Koi tän kuvan todella tarpeelliseks. Kaiken sen kermaperseily kuvailun jälkeen, oikeasti istun lattialla kaivamassa nenää. Ei tällä merkinnällä muuta ideaa oikeestaan ollukkaan kun vähän tuoda normaalimpaa menoa tähän blogiin. Pieni siivu elämää.


Sen lisäks oon käyttäny tässä parin päivän aikana kaiken hereilläolo ajan pmmp:n kuunteluun. Siit on kohta 10 vuotta kun kuulkaas enot! julkastiin ja se potkii vieläkin. Paras. Sitten syvennyin uusimpaan albumiin viimein ja totesin et jumalauta, nää ei vaan osaa epäonnistua. Voisin vielä vuodattaa rakkauttani pmmp:tä kohtaan, mut ehkä laitan vaan pari lempparia uudelta albumilta tähä. Suosittelen, tietenkin. 

Tässä on ihan tajuttoman hieno tunnelma.
Ei me olla.

5 comments:

 1. PMMP on vaa iha helvetin mieletön suomalainen bändi. Musa uppoo muhunkin vaikka biisit ois kuinka monta lukematonta kertaa luukutettuja. Ja PMMP:n livenä näkeminenkin räjäytti tajunnan.

  PS: Sulla on upeat hiusset ja muutenkin nätskä ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä en oo vielkään "saanu aikaseks" mentyä livenä kattoo, harmittaa kyllä, videomateriaalin perusteella aika räyhäkäs livebändi. Pakko kokea vielä joskus!

   Ja kiitos :> Vielä kun jaksais uutta väriä laittaa.

   Delete
 2. Hei! :) Kiitos paljon blogiini jättämästäsi kommentista. Sulla on varsin mielenkiintoinen/taiteellinen sanoisinko jopa eksentrinen blogi! :D Vaikutat sen verran värikkäältä taiteilijapersoonalta, että täytynee jäädä seuraamaan! En tiedä miksi, mutta jostain syystä tykkään siitä, että oot kotoisin Kuopiosta kun itsekin asuin siellä lapsena, vaikka sitten Leppävirtalaiseksi minut raahattiin. Ja, jes otan kohteliaisuutena Eleanoora Rosenholm -viittauksen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. oho, kiitti! Must on aina kivaa kun tyypit seurailee toistensa blogeja ristiin ja rastiin.
   Sen verran täytyy selventää että kotosin olen keski-suomen perämetsistä, mutta nykyään oleskelen täällä kuopiossa. En tosiaan yhtään pahastu siitä jos minua pidetään kuopiolaisena, täs paikassa on hyvät vibat.

   Delete
 3. Meikäläinenkin kiittäää kommentistasi blogissa.
  Ja pakko kysyä, oonko mä bongannut sut kuvakkeesta vai minkä takia tuo alempi nenää kaivava näyttää niin perkeleen tutulle.. En mielestäni oo täälläkään sitä nähnyt kun ekaa kertaa blogissasi vierailen. O_o (Tai sitten ukilta periytynyt Alzheimerin tauti iskee ertuajassa.)

  -Toveri Kuopiosta

  ReplyDelete