2013/05/17

Veden äärellä

 Jatkoa edelliseen! Suosikki kuvat sarjasta tulikin jo julkaistua mutta tässä vielä pari fiilistely kuvaa illalta, pikkuvelikin päässyt mukaan. Avoin vesi näyttää aika herkulta talven jälkeen. Tarkoituksena oli siis ottaa kuvia valokuvaus kurssin kuvasarja tehtävää varten. Äitienpäivä kokosi perheen sopivasti yhteen ja retkeilyn ohella sai kuvia komeissa maisemissa. Mukana oli myös erikoistehoste miehet, isi ja pikkuveli ja tulella leikkiminen(edellisen postauksen savuiset kuvat) Ja ei muutakun sisko lakanaan ja tönöttämään kameran eteen. Harmittaa vielä ihan pikkusen ettei laitteet ja tekninen osaaminen ihan riittänyt, näissä maisemissa olisi voinut saada jotain ihan järkyttävän siistiä aikaan.

P.s. Suomi, ihan paska, ihanan ankea ja toisinaan niin helvetin kaunis maa. 

9 comments:

 1. Voi moro, toi eka kuva!! <3

  ReplyDelete
 2. nää on tajuttoman siistejä, ja tosiaan tuo suomen helvetillisen kaunis ankeus näkyy näissä!

  ReplyDelete
 3. No kyllä sä jotain jo osaat kun koko setti on kyllä ihan järkyttävän siisti & äärettömän tyylikäs! Värit ja tunnelma, oi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooh kiitos! Mutta lisää pitää aina oppia.

   Delete
 4. WOU varsinkin tuo tokavika! Heijastinta käytetty?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! No ei oo, se vähän riepokin että olis ollu tarvetta kyllä. Tosin käsittelin vähän taivasta vähemmän ylivalottuneen näköseks.

   Delete
  2. oot saanut ihan tajuttoman upean valon tuohon valkoiseen mekkoon! mä olisin kuvitellut että heijastin oli mukana pelissä!

   Delete