2013/10/31

Syksystä

Syyskuu.
Vielä vähän syksylörinöitä jookos? Kotikylän karhuisilta poluilta ja hylätyiltä pihoilta. Koska ne nyt vaan on ihan parasta. Sumua, epämääräistä valoa ja öklöttyjen verkonkutojien teoksia. 
-
Haluaisin jotain uutuutta mun bloggaamiseen. Ehkä mun pitäis kokeilla miltä tuntuu ottaa kuvia ihan vaan blogia varten, hurjaa. Tai vaikka alkaa oikeasti kirjottamaan.....tai ihan yhtä hyvin voin alkaa sorkkimaan ampiaispesiä. 

4 comments:

 1. Ah niin hyviä kuvia.. Hyyyyyyyyyvin harvoin selaan bloggaajan luontokuvat pariin otteeseen läpi (yleensä en edes vilkase..boooring) mutta täällä pitää tehdä poikkeus! Yay. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooh kiitos! Erityisen kivaa tietysti kuulla että herättää tuollaisia tuntemuksia

   Delete
 2. Uhh. Ihana tunnelma näissä. Mihin vuorokaudenaikaan yleensä otat näitä kuvia? Nää näyttää aina niin jossain aamu-usvissa otetuilta, sellasilta kun maailma ei ole vielä edes hereillä ja häilytään unen ja valveen rajamailla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitän :)
   Kyllä vaan, syksyiset aamuthan on ehkä parhainta aikaa ryömiä ulkona kameran kanssa. Ei sillä että tuolla muutenkaan paljoon olisi liikehdintää, mutta tosiaan se tunnelma on suorastaan surrealistinen kun tuntee melkein olevansa yksin hereillä maailmassa.

   Delete