2013/03/31

Kevättalven fiilistely päivitys

 Tuntematon nuori nainen ja VALTAVA koira keskeyttivät jäähippusiin syventyneen hetkeni. Olkoon tämä julkinen anteeksi pyyntö. Anteeksi että kuvasin ilman lupaa sinua, sinä tuntematon ihminen. 

Mä kävin seikkailee, päämärätöntä kävelyä kun ei ole talven aikana jaksanut tutustua lähiympäristöön. Päädyin johonkin uimarannalle. Oli upeeta valoa. Alan myös hiljalleen hyväksymään sen että sitä kameraa voi ihan oikeasti käyttää muuallakin kun kämpän kätköissä tai metsän salaisuudessa. Siistiä. Ehkä tää kuvailu tästä lähtee taas käyntiin kevään myötä.

Halusin vain höpöttää. Imelää kevättä kaikille. 

2013/03/30

Vaaleanpunaiset vapaapäivät

Jotkut ehkä viettää vapaapäivänsä kotona löllöverkkareissa tai aamutakissa, mut mä.....noh. Haahuilen kameran kanssa pitkin kämppää ja poseeraan oudot virittimet päällä. Tein ehkä oleellisimman hankinnan ikinä, varmaan arvaatte mikä se on. Ostin leväisen värisen ja korkkiruuvikiharaisen takkukasan kaverilta, tuunailun jälkeen siitä kuoriutui ihan kelpo yksilö. Tämä on niin turha, mutta ehdottomasti elintärkeää!!!!!


Toinen oleellinen asia joka näihin päiviin liittyy. Del Reyn versio Leonard Cohenin Chelsea hotelista. Kuuntelin tätä eilen oikeasti tuntien ajan putkeen. Biisihän kertoo Janis Joplinista, joka nyt vaan sattuu olemaan eräs suosikki laulajistani. Ei pahenna ollenkaan asiaa. Mielenkiintoista uppoutua syvemmin taustoihin. Chelsea hotel itsessään onkin jo ihan oma tarinansa, mielenkiintoinen sellainen.

2013/03/03

Lifestyle merkintä/Huomenta maailma

Aikainen sunnuntai aamu. Etuhiusten kasvatusoperaatio, epäonnistuminen osa 300. Seuraavassa kuvassa lopputulos.
 Koi tän kuvan todella tarpeelliseks. Kaiken sen kermaperseily kuvailun jälkeen, oikeasti istun lattialla kaivamassa nenää. Ei tällä merkinnällä muuta ideaa oikeestaan ollukkaan kun vähän tuoda normaalimpaa menoa tähän blogiin. Pieni siivu elämää.


Sen lisäks oon käyttäny tässä parin päivän aikana kaiken hereilläolo ajan pmmp:n kuunteluun. Siit on kohta 10 vuotta kun kuulkaas enot! julkastiin ja se potkii vieläkin. Paras. Sitten syvennyin uusimpaan albumiin viimein ja totesin et jumalauta, nää ei vaan osaa epäonnistua. Voisin vielä vuodattaa rakkauttani pmmp:tä kohtaan, mut ehkä laitan vaan pari lempparia uudelta albumilta tähä. Suosittelen, tietenkin. 

Tässä on ihan tajuttoman hieno tunnelma.
Ei me olla.