2014/05/27

kirjeitä ja valokuviaJa takaisin hylättyihin. Ihmiset jättää jänniä jälkiä itsestään. Hääkuvat ja puukot rinnakkain. 

6 comments:

 1. vau onpas kiva kun tuolla on noin paljon noita valokuvia jäljellä! hienolta näyttää. aa ja näitä kuvia on niin paljon miellyttävämpi katsoa ilman noita vesileimoja. tykkään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä monella tapaa hyvin hämmentävä paikka, viereisessä huoneessa oli laatikottain koulukirjojen näköstä matskua ja muutenkin aika henkilökohtaisen olosia asioita vaikka kuitenkin vähän oli jätetty yleisesti tavaraa paikalle. Harmi ettei ollu enempää aikaa tutkailla. Ja ihan muuten satuinpa unohtamaan :D Yritän jatkossa löytää jonkun vähemmän häiritsevän leimaamisen, mutta mielellään ne pidän kuvissa.

   Delete
 2. Onpa jännittävää että on jätetty esille noin henkilökohtaisia juttuja, kiehtovaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, ehdottomasti kohotti seikkailu fiiliksiä tämmöset. Jää kyllä ihmettelemään että miksi ne tuolla lojuu, vaikka löytyiskin arkinen syy taustalta niin aina on kiva hykerrellä ja miettiä jänniä vaihtoehtoja

   Delete
 3. Oh jättipä jotenkin sanattomaksi. Missähän nuo ihmiset mahtaa nyt olla? Onko nuo vaan unohdettuja muistoja onnellisuudesta? Vau. Onko hajua miltä vuosiluvulta kuvat voisi olla peräisin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kirjekuoresta näkee nimen(hieman epäselvä tosin), sensuroin toki tähän, mutta kävi kyllä mielessä että löytäisköhän nuo ihmiset vielä. Kuvista en tiedä, mutta kirjeessä lukee 2007. Näytti siltä ettei paikka kovin monia vuosia ole ollut tyhjillään, vaikka huonossa kunnossa olikin. Ties mitä tuolta ois vielä löytynyt jos ois ollu aikaa tutkailla, ehkä täytyy vierailla uudestaan joskus.

   Delete