2015/07/25

Tie

Kotikylä tarjoili taas parastaan. Krapulakin parani maagisesti kun sai ryvettyneen ruumiinsa raikkaaseen ilmaan, suosittelen. Täällä voi rauhassa valottaa keskellä tietäkin, ihan hirveesti ei ole ihmisiä. 
Eli parasta.

19 comments:

 1. No nyt on kyllä uskomattoman kauniit kuvat! Itse olen hakemalla hakenut tuollaisia säteitä, mutta ei ole tullut vielä kohdalle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Sattuipa kyllä tosi hyvä tuuri kohdalle ja ehdin muutaman päivän kotikylä-vierailullani kuvaamaan toisenakin aamuna näitä sumuja, lisää siis tulossa (käänsinkö nyt vahingossa veistä)

   Delete
 2. Voi että nautin näistä kuvista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä, mä nautin kans näiden ottamisesta :3

   Delete
 3. Mielettömiä kuvia! Olet ikuistanut tunnelman täydellisesti! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :> Hyvä kuulla, tämmösten maisemien edessä aina vähän nöyränä miettii että miten nämä nyt saa purkitettua kuviksi.

   Delete
 4. Olen valitettavasti unohtanut bloggerin ihan lähes kokonaan kun oman blogin lopetin (uus matkablogi tosin muhii alitajunnassa ja luonnoksissa..) ja on aina hienoa palata tänne parin kolmen kuukauden välein ja todeta et ei kukaan "vanha blogger-tuttu" oo lähteny mihinkään. Lohdullista. :D Mahtavia kuvia, onks sulla instaa? Seuraisin mielelläni vähän enemmän reaaliajassa, kun oon niin kauan seuraillu bloggerin kautta. :) -maiu

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllähän tässä taukoa oli itelläkin, mutta en osannut pysyä erossa blogista :D Ei mulla ole instaa valitettavasti, olen ihan jäljessä aina näistä. Sinulla mitä ilmeisimmin on insta(nick?), mielelläni kyyläilisin sitä vaikken sielä itse olekaan.

   Delete
  2. Juu on, mutta pidän sen yksityisenä niin tiedän kuka siellä käy kuvia kattelemassa. :/ Harmi juttu kun ei voi yleisöään ajatuksen voimalla valita. :D

   Delete
 5. breathtaking photos....that first is magical!!!! I love how the light looks all mysterious...almost like it was an living object, you know what I mean?

  http://modaodaradosti.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! Well now that I think about it, it makes sense, it's like chasing a ghost that can disappear at any moment.

   Delete
 6. So many beautiful pictures here, i think i´ll spend the next hours with browsing your blog ;)

  ReplyDelete